Lidmaatschap - Nederlandse Bond Voor Sportschutters

Ga naar de inhoud
Reglementen
LIDMAATSCHAP

Schutters die NBVS-wedstrijden willen schieten, dienen lid te zijn van een schietvereniging welke is aangesloten bij de N.B.V.S.. Leden van de NBVS ontvangen een persoonlijke schietpas waarmee zij zich kunnen legitimeren en daardoor, namens hun vereniging, kunnen deelnemen aan alle schietactiviteiten die door de bond worden georganiseerd. Dit geldt voor de pluim - kogelcompetitie - opgelegd kogel en pistool, maar ook voor de Limburgse Kampioenschappen. Deze laatste worden voor de verschillende disciplines georganiseerd; het Nederlands Kampioenschap Pluim en het Limburgs Kampioenschap Kogel - opgelegd Kogel en Pistool vindt in september plaats voor aanvang van de nieuwe competitie
Aan dit N.K. en L.K. nemen alle verenigingen die lid zijn van de NBVS deel en in een grote accommodatie wordt verdeeld over twee dagen geschoten. Zowel op team- als op individueel niveau is er eremetaal te verdienen!

Deze internetsite schetst slechts een beeld van de pluim- en kogelsport. Schieten is vooral een 'doe-sport'; mocht u geïnteresseerd zijn om zelf actief te worden in deze boeiende concentratiesport, dan kunt u contact opnemen met een vereniging bij u in de buurt.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
Secretariaat: Jan van Roon, 06 23 18 30 09 of secretaris@nbvs.nl
Competitieleiding:  Verena Verweij, 045 - 850 23 24 of competitieleider@nbvs.nl


Terug naar de inhoud